Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barcelona ve Beşiktaş’ta Forma Giyen Douglas Santos Ülkesinde Hukuki Sorunlarla Karşı Karşıya

Brezilya’nın eski milli futbolcusu

Brezilya’nın eski milli futbolcusu Douglas Santos’un ülkesinde tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Katalan devi Barcelona’ya 2014 yılında yüksek bir bedelle transfer olan Douglas, beklentileri karşılayamayınca Sporting Gijon’a kiralık olarak gönderilmişti.

Douglas, kariyerinde Benfica gibi önemli bir kulüpte de kiralık olarak forma giymiş ve 2018 yılında Sivasspor’a transfer olarak Türkiye’nin Süper Lig’ine adım atmıştı. Sivasspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Douglas, 32 maçta görev almış, 3 gol atıp 7 asist yaparak Süper Lig devlerinin radarına girmeyi başarmıştı.

2019 yılında Beşiktaş’a bedelsiz olarak transfer olan Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı formayla sadece 7 maçta görev yapabildi. Ancak beklenen performansın gerisinde kalarak takımda fazla forma şansı bulamadı. Temmuz 2022’de sözleşmesi sona erince takımdan ayrılan Douglas, o tarihten itibaren hiçbir kulüpte forma giymedi.

Gelen haberlere göre, Douglas Santos’un ülkesi Brezilya’da tutuklandığı ortaya çıktı. Yüksek tirajlı gazetelerden Globo Esporte’nin aktardığına göre, futbolcu ateşli silah kullanmak suçundan gözaltına alındı. Gece yarısı bir yat limanında yürüyüş yaparken silahını ateşlediği ve polislerin gelmesi üzerine silahı ormanlık bir alana sakladığı belirtildi. 32 yaşındaki futbolcu daha sonra polise kendisinin ateş ettiğini itiraf etti.

Douglas Santos’un tutuklanması üzerine Brezilya polisi soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarının kayıtlarından futbolcunun kimliği tespit edildi ve Douglas annesi adına kayıtlı olan tabancayı ormanlık bir alana sakladığını itiraf etti. Bu itiraftan sonra tutuklanması gerçekleşti.

Douglas Santos, geçmişte büyük umutlarla transfer edilmiş bir futbolcuydu. Ancak istenilen seviyede performans sergileyememesi ve yaşadığı disiplinsizlikler nedeniyle kariyeri istediği gibi ilerleyemedi. Barcelona’da beklenen çıkışı yapamayan Douglas, son olarak Beşiktaş’ta da istenilen seviyede performans gösteremeyince kadro dışı bırakılmıştı.